Başkan Çerçioğlu, Nazilliyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Nazilliyi Ziyaret Etti

Başkan Çerçioğlu, Nazilliyi Ziyaret Etti

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Nazilli’de büyük ilgiyle karşılandı.

22.03.2014 09:31

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Nazilli'de büyük ilgiyle karşılandı.

Nazilli CHP Belediye Başkan Adayı Ferda Çağlar Erkut'un Proje toplantısına katılarak destek veren Başkan Çerçioğlu'nu Nazilli halkı davul zurna eşliğinde karşıladı. CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut kalabalığa teşekkür ederek Nazilli'de hayata geçireceği projeler hakkında bir sunum yaptı. Nazilli Pınarbaşı'nda yaklaşık 2 bin kişiye seslenen Başkan Çerçioğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Alt yapıdan, içme suyuna, köy yoluna kadar akla gelebilecek tüm hizmetleri biz vereceğiz. Nazilli'nin önünü açmak gerekiyor. Büyükşehir ile birlikte Nazilli'ye dev projelerle geliyoruz. Sizler için var gücümüzle hizmetlere devam edeceğiz. Tek amacım Aydın halkına hizmet etmek. Aydın'da hayata geçirdiğimiz birçok projeyi Nazilli'de hizmetinize sunacağız.Ben bu topraklarda doğdum. Büyükşehir belediyesi olarak doğduğumuz topraklara, sizlere layık olduğunuz hizmeti vereceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Nazilliyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement