Başkan Çelik TOKİ 3 Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik TOKİ 3 Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Başkan Çelik TOKİ 3 Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde bulunan TOKİ 3 sakinleri ile bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

27.12.2016 13:56

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde bulunan TOKİ 3 sakinleri ile bir araya gelerek bölgede yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çelik, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşması için gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesinde bulunana TOKİ 3 sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle halkıyla buluşma toplantısında Başkan Çelik'e Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu eşlik etti.

Yapılan toplantıda TOKİ 3 sakinlerinin sorunlarını dinleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Şehzadeler Belediyesi olarak yapılan hizmetlerde halkın görüşüne önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimizi yaparken halkımızın isteklerine fikirlerine büyük önem vereceğiz. TOKİ 3 içerisinde 720 konut barındıran bir yerleşim merkezi. Bu nedenle çalışmalarımızın yoğun olduğu bir yerleşim merkezimiz. Yeni yapılacak olan şehir hastanesi ile birlikte Manisa'nın en değerli alanlarından bir tanesi olacak. Yapımı büyük bir hızla devam eden hastane tamamlandığın da bu bölgeye ayrı bir hareketlilik gelmiş olacak. Mahalle Muhtarımız ve halkımızın bize zaman zaman ilettikleri bir takım sorunlar oluyor. Bunları da belediyemiz imkanları çerçevesinde çözüyoruz. Belediyemizin hizmetleri dışında olan kısımları ise ilgili kurumlarla görüşerek çözülmesi noktasında gereken desteği veriyoruz. Ayrıca Bu bölgede bulunan eğitim alanlarına da gereken tüm desteği sağlıyoruz. Bugün bu toplantı neticesinde bizlere iletmiş olduğunuz sorunları ve talepleri de ilgili birimlerimize ileterek çözülmesi noktasında çalışmalar yapacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik TOKİ 3 Sakinlerinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement