Başkan Çelik'ten Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik'ten Ziraat Odası'na Ziyaret

Başkan Çelik\'ten Ziraat Odası\'na Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik göreve yeni seçilen Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve yönetimine hayırlısı olsun ziyaretinde bulundu.

25.03.2015 17:11

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik göreve yeni seçilen Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve yönetimine hayırlısı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca, İsmail Önal, Ahmet Songüler, Süleyman Çoban, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Basın Danışmanı Bilal Demir, Başkan Danışmanı Haşim Yener Bilir ve Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Ziraat Odası Meclis Başkanı Ethem Yasin ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Göreve geldiği ilk günden beri Ziraat Odası'na gereken desteği verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Bugün görevine yeni seçilen Şehzadeler Ziraat Odası Başkanımız, Meclis Başkanımız ve yönetim kuruluna hayırlısı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Hepimizin bildiği gibi yapılan seçimle değerli başkanımız Mustafa Kaçire yönetimi göreve seçilmişlerdir. Yeni görevlerinde kendilerini tebrik ediyorum. Ziraat odası başkanlığı son derece önemli bir görevdir. İnanıyorum ki Manisa'daki çiftçilerimize çok güzel hizmetleri hep birlikte yapa bileceğiz. Uzun yıllardan beri tanıdığım ve değer verdiğimiz değerli ağabeyimiz Mustafa Kaçire'nin Ziraat Odası Başkanı olması yine Ethem beyin meclis başkanlığına gelmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şehzadeler ilçemiz bir tarım şehridir, ilçemizde çok geniş tarım arazileri mevcuttur. Bu nedenle halkımıza ve çiftçilerimize birlikte yapacağımız ortak projelerle çok güzel hizmetler sunabileceğimize inanıyorum. Bu bağlamda çiftçilerimizi bu hafta sonu Konya da yapılacak olan Tarım fuarına götürüyoruz. Tarım teknolojilerini yerinde görüp inceleme fırsatı bulsunlar diye. Yine Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa Valiliğimiz ile birlikte ortak bir proje hazırlıyoruz. Hayata geçireceğimiz proje kapmasında ilçemizde belirlenecek olan çiftçilerimizi dünyada ki en güzel organik tarım uygulamalarını yerinde görmek için Avrupa ya götüreceğiz. Bu uygulamalar bizzat çiftçilerimiz tarafından yerinde görülerek ilçemizde en iyi organik tarım yapılması sağlanacaktır. Bunun yanı sıra Ova yollarının iyileştirilmesi ile ilgili fen işleri ekiplerimiz gerekli düzenleme çalışmalarını zaten yapıyorlar. Biz göreve geldiğimiz günden beri yasalar ve imkanlar çerçevesinde ziraat odamıza hep destek olmaya çalıştık. İnşallah bu desteklerimiz bundan sonra da sizlerin de yönlendirmesiyle daha fazla devam edecek" dedi.

Manisa'ya Manisa tarımına birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek istediklerini ifade eden Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, "Şehzadeler Ziraat odası olarak yeni yönetimimiz yapılan genel kurulun ardından göreve başladık. Bizim amacımız Manisa halkına, Manisalı çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Manisa'mıza hep birlikte hizmet edeceğiz. Ben bu konuda Şehzadeler Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi göreve geldiği günden itibaren bizlere her türlü desteği sağladı. Bundan sonra da aynı desteği sağlayacağına olan inancımız tamdır. Ziraat odaları öz varlıklarıyla ayakta duran sivil toplum kuruluşlarıdır. Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerimizde toplamda 270 bin dönüm sulana bilir bir tarım arazisine sahibiz. Bu noktada Belediye bakanımızın büyük desteklerine ihtiyacımız olacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik'ten Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement