Başkan Çakır, Eskici Pazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çakır, Eskici Pazarı'nı Ziyaret Etti

Başkan Çakır, Eskici Pazarı\'nı Ziyaret Etti

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Eskici Pazarı'nı (Tellal Pazarı) ziyaret ederek, pazar esnafının sorunlarını dinleyip, Malatya Belediyesi'nin sürdürdüğü projeler ile ilgili bilgiler verdi.
Gerçekleşen geziye Belediye Başkan Yardımcıları...

19.11.2013 14:19

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Eskici Pazarı'nı (Tellal Pazarı) ziyaret ederek, pazar esnafının sorunlarını dinleyip, Malatya Belediyesi'nin sürdürdüğü projeler ile ilgili bilgiler verdi.

Gerçekleşen geziye Belediye Başkan Yardımcıları Alican Bozkurt ile Mehmet Mert'in yanı sıra bazı daire müdürleri de katıldı.

Malatya Belediyesi'nin çevre yolu üzerinde sürdürdüğü çalışmaların tamamlanmasıyla çevre yolunun Malatya'nın en güzel mekanlarından biri olacağını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, büyükşehir sürecinin Malatya'ya önemli kazanımlar sağlayacağını söyledi.

Çevre yolunun Malatya'nın görünen yüzü olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, "Kent içi trafiği belli bir oranda rahatlatmak için çevre yolunda düzenleme çalışmalarının yapılması gerekiyordu. Alt geçit çalışmalarının bitmesiyle birlikte burada 5 bin metrekarelik kapalı otopark yaptık. Kapalı otopark burada bulunan esnaflarımızı da rahat ettirdi. Maliye ve Adliye'de işleri olan vatandaşlarımızın da gündelik hayatını kolaylaştırdı. Alt geçit üzerinde sürdürülen yeni düzenleme çalışmaları ile Şire Pazarı, Bakırcılar Çarşısı ve Akpınar bir bütünlük sağlamaktadır. Buradaki düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte merkezdeki insan yoğunluğu bu bölgelerimize kayacaktır" dedi.

Esnafın yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Eskici Pazarı'nın ardından Turgut Temelli Caddesi esnafını da ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çakır, Eskici Pazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement