Başkan Büyükaslan, Atso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Büyükaslan, Atso'yu Ziyaret Etti

Başkan Büyükaslan, Atso\'yu Ziyaret Etti

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu'yu makamında ziyaret etti.

11.01.2012 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu ifade eden Başkan Büyükaslan, Adıyaman'ın temel sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Büyükaslan,"Ticaret ve Sanayi Odası, sivil toplum örgütleri arasında önemli bir yere sahiptir. Sanayici ve ticaretçi arkadaşlarımızı temsil eden odamız ilimizin gelişmesinde büyük katkısı var. Böylesine önemli bir kurumun başında bulunan Mustafa Uslu'yu zaman zaman ziyaret ederek, kentimizin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuyor ve çözümü

noktasında çaba sarf ediyoruz. Bugün de bir araya gelmişken yine kentimizi konuştuk. Yapılması gerekenleri istişare ettik. Her şey için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ise,"Söz konusu ilin sorunları olunca, hepimizi ilgilendiriyor. Elbette zaman zaman bir araya gelip, sorunların çözümü konusunda istişare yapmamız, imkanlarımız ölçüsünde katkı sunmamız gerekiyor. Kentimizin çözüm bekleyen birçok sorunu var. Şu an gündemde Malatya'nın Nemrut'u sahiplenmeye yönelik çalışması söz konusu. Ayrıca bütün üreticileri ilgilendiren ve şu sıralar konuşulan yeni teşvik yasası gündemde. Bunları ve bunların yanı sıra ilimizin diğer sorunlarını konuştuk.

Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Büyükaslan, Atso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement