Başkan Baran'dan Çifte Açılış - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran'dan Çifte Açılış

Başkan Baran\'dan Çifte Açılış

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez’in en işlek caddelerinden olan Tuğrul Caddesinde iki yeni iş yeri açılışı gerçekleştirdi.

26.02.2015 17:44

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez'in en işlek caddelerinden olan Tuğrul Caddesinde iki yeni iş yeri açılışı gerçekleştirdi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Tuğrul caddesinde hizmete giren iki yeni işletmenin açılışına katıldı. Açılışa Kocaeli Vali Yardımcısı Fecri Fikret Çelik, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Açılışlarda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Körfez her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bunun en büyük göstergesi bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz büyük ve modern iş yerlerimizdir. Gönül köprülerini sağlamlaştırarak hep birlikte önemli hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da esnafımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" diyerek yeni iş yerlerinin sahiplerine hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran'dan Çifte Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement