Başkan Aydınlı'dan Aile Eğitimi Merkezi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Aydınlı'dan Aile Eğitimi Merkezi'ne Ziyaret

Başkan Aydınlı\'dan Aile Eğitimi Merkezi\'ne Ziyaret

Merzifon Belediye Başkanı M.Kadri Aydınlı, belediye bünyesinde hizmet veren Aile Eğitimi Merkezi'nde incelemede bulundu.
Başkan Aydınlı, "Merzifon Belediyesi olarak eğitim noktasında geleceğimiz olan gençlerimize hizmet vermek için kurduğumuz...

18.11.2013 13:23

Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, belediye bünyesinde hizmet veren Aile Eğitimi Merkezi'nde incelemede bulundu.

Başkan Aydınlı, "Merzifon Belediyesi olarak eğitim noktasında geleceğimiz olan gençlerimize hizmet vermek için kurduğumuz aile eğitimi merkezimizde yapılan faaliyetler bizleri gururlandırıyor" dedi.

Üniversiteye hazırlık kapsamında 65 öğrenciye eğitim verildiğini anlatan Aydınlı, "Hafta içi eğitim alan 60 öğrencimiz daha var. Sadece eğitim noktasıyla değil yaptığımız sosyal aktivitelerle sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizlerde bu başarıya imza atmak için çalışıyorsunuz. Sizlerin buradan kazanacağınız başarılar sizlerin anneleri babaları kadar bizleri de mutlu edecek sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aydınlı'dan Aile Eğitimi Merkezi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement