Bünyan'da İhtiyaç Sahiplerine Akülü Engelli Araçları Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da İhtiyaç Sahiplerine Akülü Engelli Araçları Dağıtıldı

Bünyan\'da İhtiyaç Sahiplerine Akülü Engelli Araçları Dağıtıldı

Bünyan'da Bardakçı Vakfı ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara 30 adet akülü engelli aracının dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtıma AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkanı Adayı Selahattin Metin katıldı. Bünyan Belediye Başkanı Altun, dağıtım sonrası yaptığı açıklamada, araçları alan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

12.03.2024 15:34  Güncelleme: 15:43

Bünyan'da Bardakçı Vakfı ve Bünyan Belediyesi işbirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara 30 adet akülü engelli aracının dağıtımı yapıldı.

Dağıtım, AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkanı Adayı Selahattin Metin'in katılımları ile gerçekleştirildi.

Dağıtım sonrası açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, "Paylaşmanın simgesi Ramazan ayında gerçekleştirilen dağıtımda aracına kavuşan tüm ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da İhtiyaç Sahiplerine Akülü Engelli Araçları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement