Başkan Aksu Gazetecilerden Oy İstedi - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksu Gazetecilerden Oy İstedi

Başkan Aksu Gazetecilerden Oy İstedi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "İlk defa siz gazetecilerden oy vermenizi, destek vermenizi istiyorum." dedi.

11.01.2014 08:53  Güncelleme: 08:52

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilere yemek davetinde bulunan Belediye Başkanı Kerim Aksu, "İlk defa siz gazetecilerden oy vermenizi, destek vermenizi istiyorum" dedi.

Gazetecilerle yemekte buluşan Başkan Aksu, "Ülkemiz şuan da çok büyük zorluklardan geçiyor. Basının üzerindeki baskılar belli. Ulusal ve yerel basın olsun gerçekten çok sıkıntılı bir dönemde bulunuyor. Baskı çok ve üreten insanların emeğinin karşılığı yok. Birçok konuda sıkıntı çektiğinizi biliyorum ama bunu birlikte çözebiliriz. Herkes kendisi için siyaseti bir kenara bırakarak benim mesleğime kim ne kadar faydalı olabilir diye kendinizi ifade edebilirseniz ve edebilirsek ancak başarılı olabiliriz. Ben 10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü gönülden kutluyorum" dedi.

Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ise "Halk ile yönetim arasında bir köprü vazifesi gören, zor dönemde de önemli işlevler yüklenen Türk basını özellikle son yıllarda büyük bir gelişme göstermiş, çağa ayak uydurma gayreti içine girmiştir. Basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması, hak ve özgürlüklerinin evrensel standartlara kavuşturulması basına daha da güç kazandıracaktır.Sayın belediye başkanımıza bize bu günümüzde verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Aksu daha sonra başta Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram başta olmak üzere günün anısına tüm gazetecilere hediye takdiminde bulundu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksu Gazetecilerden Oy İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement