Başkan Akkaya'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya'ya Ziyaretler Sürüyor

Başkan Akkaya\'ya Ziyaretler Sürüyor

Konya’nın Akşehir İlçe Başkanı Salih Akkaya'ya, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve Akşehir Selçukluspor Kulübü yöneticilerini ağırladı.

17.06.2014 17:33

Konya'nın Akşehir İlçe Başkanı Salih Akkaya'ya, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ve Akşehir Selçuklu spor Kulübü yöneticilerini ağırladı.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Yardımcısı Abdülkadir Yıldırımer ile birlikte Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti. Başkan Demirhan, görevinde başarılar dilediği Başkan Akkaya'ya Yunak Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akşehir ve Yunak ilçelerinin etle tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğunu, her iki belediyenin yapacağı hizmet ve projelerle bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

AKŞEHİR SELÇUKLUSPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN AKKAYA'YA ZİYARET

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı Akşehir Selçuklu Spor Kulübü Kulüp Başkanı, idarecileri ve sporcuları da ziyaret etti. Ziyarete Selçuklu Spor Kulübü Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu, Başkan Yardımcısı Rahim Yaşa, Genel Sekreter Cevdet Dural, Basketbol Sorumlusu Taner Somuncu, Okçuluk Sorumlusu Osman Bacıoğlu, Basketbol Antrenörü Ramazan Yalçınöz ile sporcular katıldı.

Basketbolda minikler, yıldızlar ve gençler branşlarında Konya Şampiyonu olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Varol Türkoğlu, kulüp çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Başkan Akkaya'ya bilgi verdi.

Basketboldaki başarı için kulüp üyelerini ve sporcuları tebrik eden Başkan Akkaya, spor kulüplerinin başarısı için imkanlar elverdiğince desteklerinin süreceğini kaydetti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya'ya Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement