Başkan Acehan ve Ekibi Pazar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Acehan ve Ekibi Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Acehan ve Ekibi Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Perşembe pazarını dolaşarak pazar esnafının ve halkın sorunlarını dinledi.

30.05.2014 16:58

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Perşembe pazarını dolaşarak pazar esnafının ve halkın sorunlarını dinledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan 30 Mart yerel seçimlerden sonra Perşembe pazarında ki ziyaretine bu hafta da devam etti.

Bu hafta ilk olarak tuhafiye, meyve, sebze ve köylü pazarını ziyaret eden Başkan Acehan'a, AK Parti İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş, Başkan Yardımcıları Zeki Metin, Hasan Hüseyin Karakuş ve Belediye Meclis Üyeleri Harun Olmuş, Ümit Polat, Ahmet Keser, Nuri Fidan eşlik etti.

Perşembe pazarındaki esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Acehan, esnafın ve vatandaşının sıkıntıların da dinledi. Sıkıntılarını anlatan vatandaşların ve esnafların isteklerini ilgili başkan yardımcılarına not ettiren Başkan Acehan, aciliyet gerektiren işlerin yapılması konusunda birim amirlerine gerekli talimatları da telefonla verdi.

Belediye Başkanı Acehan, "İlçemizde bölgenin en büyük ve en geniş kapsamlı pazarı Perşembe günü bu alana kuruluyor. Bundan sonraki süreçte de fırsatını buldukça Pazar yerlerimizi dolaşarak halkımız ve esnaflarımızla sohbet edeceğim hal hatır ve isteklerini dinlemeye çalışacağım. Bu günde bu ziyaretlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Esnafımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Pazar esnafımız özellikle kapalı Pazar yeri konusunda bizden taleplerde bulundu. Biz de bu konudaki çalışmalarımızı önümüzdeki yıllarda sürdüreceğimizi kendilerine ilettik. Bu konuda çalışmalarımıza başladığımızda öncelikle halkımızla ve esnafımız ile istişare yapacağız ve gerekirse ilgililerle bir toplantı tertipleyeceğiz. Halkımızın talep ve isteklerini dinleyip değerlendirmeye ve sorunları çözmeye devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN ACEHAN'A PAZAR ESNAFINDAN BÜYÜK İLGİ

Esnaf ve vatandaşlara sohbet eden Başkan Acehan, önümüzdeki süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Esnaftan kayısı ve kiraz alan Başkan Acehan, vatandaşlara ve meclis üyelerine ikram etti. Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Acehan, 30 Mart yerel seçimlerde kendisine ve Ak Parti'ye verilen desteklerden dolayı da teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Acehan ve Ekibi Pazar Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement