Başiskele Sahili'nde İftar ve Etkinlikler Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Başiskele Sahili'nde İftar ve Etkinlikler Başlıyor

Başiskele Sahili\'nde İftar ve Etkinlikler Başlıyor

Başiskele Belediyesi Ramazan etkinlikleri 22 Haziran 2015 Pazartesi günü Başiskele Sahili’nde başlıyor.

15.06.2015 12:16

Başiskele Belediyesi Ramazan etkinlikleri 22 Haziran 2015 Pazartesi günü Başiskele Sahili'nde başlıyor.

Başiskele Belediyesi geçen yıl olduğu gibi hafta sonları hariç her akşam Başiskele Sahili'nde iftar yemeği verecek. Etkinlikler 15 Temmuz 2015 tarihine kadar devam edecek. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tüm Başiskelelileri sahilde düzenlenecek iftar yemeği ve hemen sonrasında yapılacak etkinliklere davet etti.

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele Sahili'nde düzenlenen iftar programlarında geçen yıl yaklaşık 68 bin kişi oruç açarak huzurlu bir Ramazan yaşamıştı. Bu yılda her akşam farklı sponsorlar desteğinde gerçekleşecek iftar programlarında 80 bin kişinin oruç açması planlanıyor. İftar yemeği öncesi ve iftar sonrası düzenlenecek etkinlikler Ramazan ayının manevi havasına uygun olarak Başiskele Sahili İskele Naila 2 Kafe yanında yapılacak.

Birlik ve beraberliği, kaynaşmayı sevgi ve hoşgörüyü bünyesinde barındıran Ramazan ayında Tasavvuf geceleri, söyleşi ve sohbetler, şiir dinletileri, Kuran-ı Kerim tilavetleri ve ilahi konserler çocuklar için eğlenceli programlar olacak. Ramazan ayının Başiskele halkına, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olmasını dileyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Ramazan ayının manevi havasına tüm Başiskele halkını iftar yemeği ve ardından düzenlenecek programlara davet etti.

22 Haziran 2015 Pazartesi günü akşamı başlayacak ilk iftar yemeğinin ardından Ufuk Akın'ın İlahi konseri olacak. Çocuklarında unutulmadığı programlarda aileler Ramazan programlarını izlerken oluşturulan çocuk alanlarında midilli atları, Şişme oyun parkları, Akülü araba parkuru, Gölge oyunları, Animasyonlar ve Çocuk sineması gösterimleri yapılacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Sahili'nde İftar ve Etkinlikler Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement