Bartın Tso'dan Sgk İl Müdürü Ünlü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bartın Tso'dan Sgk İl Müdürü Ünlü'ye Ziyaret

Bartın Tso\'dan Sgk İl Müdürü Ünlü\'ye Ziyaret

Bartın TSO heyeti Bartın SGK İl Müdürü Ahmet Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

22.08.2015 18:14

Bartın TSO heyeti Bartın SGK İl Müdürü Ahmet Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Bartın TSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır'a TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Vural ile Yönetim Kurulu Üyesi Elif Demirkol eşlik etti.

Tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışarak vatandaş odaklı hizmet üretme amacıyla hareket eden Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün çalışmalarını Bartın TSO olarak takdir ile karşıladıklarını belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, "Diğer kurum ve kuruluşlarla sürekli istişare halinde olarak ortak aklın hakim olduğu bir hizmet anlayışını benimsiyoruz. İki kurum arasındaki işbirliklerinin ve bilgi paylaşımının geçmişte olduğu gibi sürdürüleceği inancı ile gerçekleştireceğimiz çalışmalarda aynı gayreti göstererek sizlere destek olmak bizleri mutlu edecektir"dedi.

Bartın SGK İl Müdürü Ahmet Ünlü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;"Bölgemizde ki bütün vatandaşlarımıza, esnaflara hakları, yükümlülükleri ve sorumlulukları hakkında bilgi vermek, sosyal güvenliğin ne olduğunu, nasıl kullanılacağını, faydalarını ve haklarını öğretmek asli görevimiz olacaktır. Hem kurum ve kuruluşlarla hem de vatandaşlarla gereken iletişim ve paylaşımları yapmak sureti ile Bartın'ı en iyi seviyelere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Sohbet havasında geçen ziyaret esnaf ve müteşebbislere yönelik gerçekleştirilecek olan proje ve eğitimler hakkında fikir alışverişinde bulunulması ile son buldu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Tso'dan Sgk İl Müdürü Ünlü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement