Bartın AK Parti Teşkilatından Anlamlı İftar - Son Dakika
Yerel

Bartın AK Parti Teşkilatından Anlamlı İftar

Bartın AK Parti Teşkilatından Anlamlı İftar

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, vefa, birlik, beraberlik adı altında açık havada iftar yemeği düzenledi.

07.07.2014 13:32

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, vefa, birlik, beraberlik adı altında açık havada iftar yemeği düzenledi.

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğine bu yıl ilgi yoğun oldu. Düzenlenen iftar programına Milletvekili Yılmaz Tunç, 22. Dönem Milletvekili İbrahim Kabarık ve Asım Kulak, İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüp Ustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, ilçe ve belde belediye başkanları, İl genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, köy muhtarları, STK temsilcileri ve il teşkilatı katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, "Mübarek Ramazan ayı, tüm bereketi ile geldi. İnanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratmakta. 11 ayın sultanı olan bu kutlu misafirin sağanak halindeki rahmeti, günlük işler içindeki gönülleri tazeler, insani değerleri, barışı ve kardeşliği özellikle de bize dayanışmayı öğretir. Dünyamıza kısa süre gelip bizleri yücelten bu değerli zaman dilimini en İyi şekilde değerlendirmek, feyiz ve bereketinden yaralanmak ve istifade etmek, yakınımızda uzağımızda diğer insanlarla empati kurmak, onların halini hissetmek toplumumuzu ve dünyamızı daha da güçlendirecektir. AK Parti teşkilatları olarak, Tüm insanlığın hiçbir ayrım olmaksızın Ramazan'ı birlikte idrak etmesini, iftarların, sahurların birleştiriciliğiyle güçlenmelerini arzu ediyoruz" dedi.

İl Başkanı Arslan'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ise açıklamasında, "Öncelikle Ramazan'ı Şerifiniz mübarek olsun. Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı şerife ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zaman çabuk geçiyor. Geride 10 günü bıraktık. Bu güzel iftar sofrasında bizleri bir araya getiren il teşkilatımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Burada geçmişte teşkilatımızda görev alan arkadaşlarımız var. Bu anlamda vefa iftarı denilebilir. Bir kaynaşmanın ve dayanışmanın güzel bir örneğini bu iftar programıyla gerçekleştirmiş oluyoruz. Katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ramazan kaynaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Her Ramazan'da olduğu gibi bu Ramazan'da da AK Parti teşkilatları olarak kendi aramızda yaptığımız iftarlar gibi fakir fukaranın evine de misafir olmamız gerekiyor. Paylaşma ayı olan Ramazan'da yoksullarımızla birlikte olmamız gerekiyor. Bunları tüm teşkilatlarımız gerektiği gibi yapıyorlar. Buradan hepsine teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın AK Parti Teşkilatından Anlamlı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement