Bandırmalı İş Adamlarından Hakemlere Tepki - Son Dakika
Yerel

Bandırmalı İş Adamlarından Hakemlere Tepki

Bandırmalı İş Adamlarından Hakemlere Tepki

Bandırma İş Adamları Derneği Başkan Vekili Yakup Ataş, Bandırmaspor'un hakem hataları yüzünden puan kaybettiğini ileri sürdü.

29.10.2013 17:12

Bandırma İş Adamları Derneği Başkan Vekili Yakup Ataş, Bandırmaspor'un hakem hataları yüzünden puan kaybettiğini ileri sürdü.

Bandırma İşadamları Derneği Başkanvekili Yakup Ataş, Spor Toto 2. Ligi'nde mücadele eden Bandırmaspor'un bugüne kadar oynadığı 9 maçtan 5'inde, üstelik 3'ü kendi sahasında olmak kaydıyla hakem hatalarından dolayı puan kaybettiğini belirtti. Hakemler tarafından yapılan hatalarının maçların sonuçlarını doğrudan etkilediğini dile getiren Ataş, "Bandırmalılar ve Bandırmaspor taraftarı olarak sahada kazandıklarımızı masa başında kaybettirmeyiz. Merkez Hakem Kurulu'nun formsuz hakemleri takımımızın maçlarına kasıtlı olarak gönderdiğini düşünmek istemiyoruz" dedi.

Bandırmaspor-Alanyaspor müsabakasını yöneten hakem üçlüsünün maçın büyük bir bölümünde yapmış olduğu hataların maçın seyrini değiştirdiğini öne süren Ataş, "Bütün takdir haklarını konuk ekip lehine kullanan hakem, bitiş düdüğü sonrasında Timur'a yumruk atan kaleci Haydar'a kırmızı kart vermesi gereken kırmızı kartı Bandırmasporlu Timur'a göstermiştir. Bandırmalı iş adamları olarak bundan böyle takımımızın maçlarını daha dikkatli izleyip, gereken durumlarda tavrımızı daha net ve kuvvetli olarak ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırmalı İş Adamlarından Hakemlere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement