Balya'da Kutlu Doğum Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Balya'da Kutlu Doğum Coşkusu

Balya\'da Kutlu Doğum Coşkusu

Balıkesir'in Balya ilçesinde, ilçe müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde il müftüsü Turgut Açari'nin sunduğu "Hz."

19.04.2012 23:34

Balıkesir'in Balya ilçesinde, ilçe müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde il müftüsü Turgut Açari'nin sunduğu "Hz. Peygamber (S.A.V.) Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans büyük ilgi gördü.

Atatürk Çok Programlı Lisesi Salonu'ndaki konferansı kaymakam Bekir Abacı, Balya Belediye Başkanı Dündar Cengiz, Ilıca Belediye Başkanı Mustafa Tepeli, kurum amirleri ve yaklaşık 300 vatandaş izledi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Hz. Peygamber'i (S.A.V.) anmak amacıyla düzenlenen ve İl Müftüsü Turgut Açari'nin sunduğu, "Hz. Peygamber (S.A.V.) Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans büyük ilgi görürken "Kardeşlik" konusunun ele alındığı programda vatandaşların kardeşçe bir görüntü sunmasının anlamlı olduğunu bildiren ilçe müftüsü Murtaza Gür, il müftüsü Turgut Açari ve katılımcılara teşekkür etti.

Konferansın ardından konuşmacı İl Müftüsü Turgut Açari'ye çiçek veren kaymakam Bekir Abacı da, müftü Açari ve katılımcılara teşekkür etti.

Konferans sonrası Pazar yerinde, din görevlilerinin katkılarıyla hazırlanan "Kutlu Doğum Yemeği" verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balya'da Kutlu Doğum Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement