Balta'dan Ktü Rektörlüğü'ne ve Ensar Vakfına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Balta'dan Ktü Rektörlüğü'ne ve Ensar Vakfına Ziyaret

Balta\'dan Ktü Rektörlüğü\'ne ve Ensar Vakfına Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Aday Adayı Muhammet Balta, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu’nu ziyaret etti.

14.03.2015 13:35

Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Aday Adayı Muhammet Balta, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal ve Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu'nu ziyaret etti.

KTÜ'deki ziyaretinde konuşan Muhammed Balta, "Üniversitemiz Trabzon için çok önemli. Trabzon için kurumsal kimliği ve katkıları olan önde gelen kurumlardan birisi. Böyle bir eğitim yuvasının başında rektör olarak sizler de çok değerlisiniz. Bu amaçla bir yola çıktık. Allah hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin. Ülkemize neler yapabileceğimizde sizlerin düşünceleri çok önemli. Bilimsel verilerle bize yol gösterici olan üniversitelerin başındaki insanlar çok önemlidir. Sizin görüş ve önerilerinizi almak isteriz. Seçilirsek, aday olursak, milletimiz takdir ederse üniversitemiz ile çalışma yapacağız. Böyle bir güzide camiada bizleri kabul ettiğini için teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Sizlerin hakkımızdaki olumlu düşüncelerine teşekkür ediyorum. Seçilirsem KTÜ'nün tüm ihtiyaçları, görüş ve düşünceleri önemli. Projelerin takipçisi olacağım. Gönlünüzde ve yanınızda olacağım. KTÜ mezunu değilim ama KTÜ mezunu kadar üniversitemizi seviyorum. Şehrimizin lokomotifi olan üniversitemizin çok daha ileri gitmesini istiyorum" dedi.

"AÇIKÇASI SİZİ ŞANSLI GÖRÜYORUM"

Ziyarette konuşan Rektör Baykal, "KTÜ için olmazsa olmazların biri siyasettir. Siyasi tablo, destek bir çok şeyin yönlendiricisi oluyor. Ben yeni dönemde tecrübesi olanlar bu anlamda önümüzü açabilecekler anlamında açıkçası sizi şanslı görüyorum. Ankara tecrübesi var. Bunlar önemli şeyler. İnşallah hayırlısı ile beraber hayırlısı olur. Bu süreç sonuçlandıktan sonra sizden yardım talep edeceğimiz çok konu var. KTÜ gerçekten büyük bir kurum. 57 bin öğrencisi personeli ile 70 bini buluyor. Bu kadar nüfusu barındıran kurumun ihtiyaçları da katkısı da çoktur" diye konuştu.

BALTA ENSAR VAKFINI ZİYARET ETTİ

Ensar Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ömer Topaloğlu ziyaretinde konuşan AK Parti Aday Adayı Muhammet Balta, "Milletvekili olarak hizmet etmek için bu yola çıktım. Siz de insanlığa hizmet eden bir hayır kurumunun başındasınız. İyi insanlar teneşirde bile insanlığa hizmet eder. Bir sürü insanı olarak toplar ve kaynaştırır. Siz de en fazla yardım yapan bir kuruluşun başındayım. Ben de Vakfıkebirliyim. Vakıf malının üzerinde oturan bir kardeşiniz olarak en fazla yardım yapan kuruluşun başındaki abimden dua almaya geldim. Allah sizlerin sayısını artırsın. Biz her bulunduğumuz yerde bu tür şeyleri desteklemeye çalışıyoruz. İnsanlık adına görevimiz bu. Böyle kuruluşlar var olursa gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşır" şeklinde konuştu.

Başkan Ömer Topaloğlu ise "Eskiden zor günlerden geçmiş bir teşkilat mensubusunuz. Partinin iyi ve kötü gününde siz her zaman ordaydınız. Bu aday Adaylığı noktasında da size sonsuz başarılar dileyerek inşallah sizi mecliste görmek isteriz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balta'dan Ktü Rektörlüğü'ne ve Ensar Vakfına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement