Balıkesir Esnaf Odaları Birliğinden Toplu İftar - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Esnaf Odaları Birliğinden Toplu İftar

Balıkesir Esnaf Odaları Birliğinden Toplu İftar

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (BESOB) toplu iftar yemeği verdi.

03.08.2013 18:21

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (BESOB) toplu iftar yemeği verdi. BESOB'un geleneksel ramazan iftarına katılan yüzlerce esnaf birlikte oruç açıp, için dua etti.

Esnaf Odaları Bierliğinin Tuana Düğün Salonunda havuz başında verilen iftar yemeğine; Vali Ahmet Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, CHP Milletvekilli Haluk Ahmet Gümüş, AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, BESOB Başkanı Mesut Aşanel, daire müdürleri, BESOB Başkan Vekilleri Necdet Erkan, Kazım Avcı, Genel Sekreter Hüseyin Saran ve 86 oda başkanı, genel sekreterleri ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, banka müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel, iftar sonrası yaptığı kısa konuşmada, üyeler ve oda başkanlarının iftara katılması nedeniyle büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek başta Vali Ahmet Turhan ve milletvekilleri A. Edip Uğur ile H. Ahmet Gümüş olmak üzere tüm esnaf teşkilatı ve diğer davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Esnaf Odaları Birliğinden Toplu İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement