Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhane Torulspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

21.09.2014 17:08

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhane Torulspor'u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Kars Atatürk Stadında oynan karşılaşama öncesinde Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aşık Şeref Taşlıova için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İlk kez taraftarlarının karşısına çıkan Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Torulspor karşısında ilk yarıda etkili olamadı. Torulspor'un geliştirdiği ataklar Karsspor kalecisinde kaldı. İl yarısı orta saha mücadelesiyle geçen karşılaşmada taraflar bir birine üstünlük sağlayamadı. Karşılaşmanın ilk yarısıda 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı yağmur altında başladı. Sağanak yağmur altında oynan karşılaşmada topu hakim olan taraf Karsspor oldu. Torulspor kalesinini sürekli ataklarla rahatsız eden Karsspor karşılaşmanın 82'nci dakikasında golü buldu. Karsspor Torulspor karşısında 1-0 öne geçti. Golden sonra Torulsporlu futbolcular oyunu sertleştirdi. Sürekli faullerle Karsspor'un ataklarını kesen konuk takım, tribünlerde de ortamın gerilmesine neden oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Karsspor kendi saha ve seyircisi önünde Torulspor'u mağlup ederek yoluna devam etti.

Karsspor Torulspor karşılaşmasını Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak izledi. - KARS

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement