Bakanlar Elvan ve Davutoğlu Karaman'a Geliyor - Son Dakika
Yerel

Bakanlar Elvan ve Davutoğlu Karaman'a Geliyor

Bakanlar Elvan ve Davutoğlu Karaman\'a Geliyor

AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun bu hafta sonu aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Karaman’a geleceğini bildirdi.

05.02.2014 14:16

AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bu hafta sonu aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Karaman'a geleceğini bildirdi.

Dereli, bakanların programı ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, 8 Şubat 2014 Cumartesi günü Karaman'a gelecek olan Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan'ın aynı gün Ermenek ilçesinde saat 11.00'da bir miting düzenleyerek halka hitap edeceğini söyledi. Dereli, 9 Şubat 2014 Pazar günü ise Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun saat 11.00'da Kazımkarabekir Spor Salonu'nda düzenlenen parti aday tanıtım toplantısına katılacaklarını belirtti. İl Başkanı Dereli, AK Parti'nin kurulduğu 2001 yılından 2014'e kadar içinden doğduğu halktan asla kopmayan, halkına yüz çevirmeyen tam tersine halkından güç alan bir parti olduğunu, onun için de partimiz, bu milletle her zaman her gün ve saatte birliktedir. AK belediyeler, marka şehirler oluşturmak için Karaman hazır hedefimiz 2023'tür" dedi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakanlar Elvan ve Davutoğlu Karaman'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement