Bakan Yardımcısından Bayburt Gezisi… - Son Dakika
Yerel

Bakan Yardımcısından Bayburt Gezisi…

Bakan Yardımcısından Bayburt Gezisi…

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Bayburt'a geldi.

13.03.2012 17:22

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Bayburt'a geldi.

Bayburt gezisine ilk olarak Kop Dağı kayak tesislerinde başlayan Bakan Yardımcı Balta'ya Bayburt Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi eşlik etti.

Kop Dağı'nda bulunan valiliğe ait otelde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Balta, burada "Küçük Kardelenler Projesi" kapsamında kayak eğitimi alan öğrencilerle bir süre sohbet ederek, proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kayak pistinde de incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, beraberindekilerle birlikte Demirözü ilçesine hareket etti.

Demirözü Kaymakamı Osman Güven, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, Gökçedere Belediye Başkanı Necmettin Bakır ile görüşen Bakan Yardımcı Balta, ilçe ve beldelerdeki çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Demirözü ilçesine bağlı Yakupapdal köyüne geçen Bakan Yardımcısı Balta, burada önceki yıllarda İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan ve doğal güzelliği ile ilgi odağı olan sulama göletini gezdi. Burada da köylülerle bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Bayburt'taki incelemelerini tamamlayarak ilimizden ayrıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yardımcısından Bayburt Gezisi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement