Bakan Yardımcısı Etyemez Ereğli'de Kurumları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bakan Yardımcısı Etyemez Ereğli'de Kurumları Ziyaret Etti

Bakan Yardımcısı Etyemez Ereğli\'de Kurumları Ziyaret Etti

Konya’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Ereğli ilçesinde kurumları ziyaret etti.

27.02.2014 16:26

Konya'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Ereğli ilçesinde kurumları ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte ilk olarak Kaymakam Şakir Erden'i ziyaret etti. Kaymakam Erden'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Etyemez, Ereğli'nin kalibresinin yüksek bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Kalkınmada Kaymakamlık dolayısıyla kurumların çok büyük rolü vardır. Kalkınması öncüsü olarak gördüğümüz Kaymakam, yerel yönetim ve STK temsilcilerinin vizyonları o şehrin vizyonlarıdır. Topyekün Ereğli'nin güçlenmesi için tek kimlik halinde hareket etmek zorundayız. Başarı bir ekip işidir. Halkla iç içe hizmet vermek zorundayız" dedi.

Kaymakam Erden ise Etyemez'i ağırladıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, Ereğli'nin geleceği için ortak çalışma sergilemek zorunda olduklarını kaydetti.

Etyemez'in bir sonraki ziyaret ettiği kurum ise İş-Kur oldu. İş-Kur Ereğli Müdürü Sait Eker ve personel ile görüşerek yapılan işlemler hakkında bilgi alan Etyemez, mesleki eğitimi güçlendirip kendi içerisinde donanımlı hale getirmek zorunda olduklarını aktardı.

İŞ-Kur Ereğli Müdürü Sait Eker 700'ün üzerinde işsizlik maaşı için başvuru olduğunu ve 171 kişiye ise maaş verildiğini söyledi. Eker ayrıca 30'un üzerinde işsize ise işverenlerle görüşülerek iş bulduklarının altını çizdi.

Bakan Yardımcısı Etyemez, SGK ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi'ni ziyaret ederek, yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Yardımcısı Etyemez Ereğli'de Kurumları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement