Bahar Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Bahar Konserine Yoğun İlgi

Bahar Konserine Yoğun İlgi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmit Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu 8.Geleneksel Bahar Konseri Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

07.05.2013 12:39

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmit Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu 8.Geleneksel Bahar Konseri Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Şef Özen Şekercioğlu yönetimindeki konsere Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmit Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu ve çok sayıda İzmitli katıldı.

Konser öncesinde söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkiler içinde olduklarını dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarını demokratik yaşamın en önemli yapı taşı olarak gördüğünü dile getiren Doğan, baharın gelmesi ile birlikte İzmit'teki kültür sanat etkinliklerinin sayınının arttığını söyledi. Doğan konserin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Konukların Türk Sanat Müziği eserlerine hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde hem eğlenen hem de duygulanan dinleyiciler geç vakitlere kadar süren unutulmaz bir gece yaşadı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahar Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement