Bağlar Belediyesi'nden Değer Ailelerine İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Bağlar Belediyesi'nden Değer Ailelerine İftar Yemeği

Bağlar Belediyesi\'nden Değer Ailelerine İftar Yemeği

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, kentte bulunan değer ailelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine bini aşkın aile katıldı.

12.07.2015 11:30

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla kentte bulunan değer ailelerine iftar yemeği verdi. Demirok Spor Tesisleri'nde verilen yemeğe HDP Diyarbakır Milletvekili Edip Berk, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, MEYADER Eş Başkanları, DBP ve HDP ilçe yöneticileri, Mahalle meclisleri ile binlerce değer ailesi katıldı.

Kürt halkının özgürlüğü uğruna yaşamını yitirenlerin anısına saygı duruşu yapıldı. Yemek öncesi konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, değer aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelmenin kendileri için bir onur olduğunu söyledi. Ramazan ayının barışa, çözüme ve özgürlüğe vesile olmasını dileyen Kışanak, "Bu mücadeleyi bu merhaleye getiren bütün değerlerimize bundan sonra da layık olabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Akat: Kanımızın son damlasına kadar değerlerimizin takipçisi olacağız

Kürt halkının bugün edindiği kazanımların değer ailelerinin çocukları sayesinde olduğunu ifade eden Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, değer aileleriyle bir araya gelmenin onurunu yaşadıklarını belirterek, "Kanımızın son damlasına kadar değerlerimizin takipçisi olacağız. Tek dileğimiz bundan sonra hiçbir annemizin savaştan dolayı canı yanmamasıdır, hiçbir anne çocuğundan sonra ölmemesidir. Ramazan ayının onurlu bir barışa vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Konuşmalardan sonra Kuranı Kerim okundu ardından da iftar yemeği verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar Belediyesi'nden Değer Ailelerine İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement