Bağıvar'ın Çehresi Değişecek - Son Dakika
Yerel

Bağıvar'ın Çehresi Değişecek

Bağıvar\'ın Çehresi Değişecek

Diyarbakır'ın Merkez Sur ilçesine bağlı Bağıvar mahallesinde ara sokaklar 30 bin metre kare taşla döşeniyor.

18.10.2015 16:25

Sur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sur'da yol yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sur'a bağlı Bağıvar (Kabê) Mahallesi'nin ara sokaklarında parke taşı döşeme çalışması yürüten Fen İşleri ekipleri toplamda 30 bin metre kare taş döşeyecek.

Sur'a bağlı mahalle ve köylerin çoğunda yol yapım, onarım ve parke taşı çalışmalarını sürdüren Sur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediyeye bağlı Bağıvar (Kabê) Mahallesi'nin ara sokaklarında parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Sur Belediyesi Eş Başkan Vekilleri Azize Değer Kutlu ile İzzettin Candan, Eş Başkan Yardımcısı Naşide Buluttekin Can ile Hüseyin Kaya ve Meclis Üyeleri yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Eş Başkan Vekili İzzettin Candan, daha kaliteli hizmet verebilmek için öncelikle DİSKİ'nin bu alanda alt yapı çalışmalarını bitirmesi gerektiğini belirtti. Candan, "DİSKİ'nin çalışmasını bitirdiği her sokakta Fen İşleri ekiplerimiz parke taşı çalışmasına başlıyor.Daha sağlıklı yaşam alanları yaratmak için imkânlarımız dâhilinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Eş Başkan Vekilleri ve beraberindekiler daha sonra mahalle sakinleri ile sohbet ederek yurttaşların sorun ve isteklerini dinlediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağıvar'ın Çehresi Değişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement