Badem'den Meslek Odalarına Nezaket Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Badem'den Meslek Odalarına Nezaket Ziyaretleri

Badem\'den Meslek Odalarına Nezaket Ziyaretleri

AK Parti’nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem ilçedeki meslek odalarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

06.02.2014 00:23

AK Parti'nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem ilçedeki meslek odalarına nezaket ziyaretlerinde bulundu. İlçe Başkanı Ali Hadim'le ziyaretler gerçekleştiren Badem, Ayakkabıcılar Odası'ndaki ziyaretinde Başkan Mustafa Ali Köksoy'a torun müjdesi verdi.

Adaylık sürecinde çalışmalarına devam eden Mahmut Badem, dün ilk olarak Ayakkabıcılar Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Mustafa Ali Köksoy, yöneticiler ve esnaflar tarafından çiçeklerle karşılanan Badem, torun bekleyen Mustafa Ali Köksoy'a bir erkek torunun olduğunu söyledi. Oğlu Mustafa Köksoy'un bu mutlu günüyle ilgili ilk haberi Badem'den alan Oda Başkanı Mustafa Ali Köksoy, son derece mutlu olduğunu ve torunun adının Ali olmasını istediğini belirtti.

Renkli diyalogların yaşandığı ziyarette kendisini aile ortamında hissettiğini ifade eden Mahmut Badem, "Benim babam da ayakkabı ustasıydı. Arasta'da büyüdüm, bugün ailemle birlikte olmanın sevinci içerisindeyim. Ödemiş'in üretken sektörlerinden olan ayakkabıcılıkla ilgili belli düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Bununla ilgili ilerleyen süreçte esnaflarımızla ayrıca bir araya geleceğiz. Bugünkü nezaket ziyaretimizde kongreye gidecek olan Ayakkabıcılar Odası Başkanımız Mustafa Ali Köksoy'a başarılar dilemek, yönetimi de çalışmalarından dolayı kutlamak için bir araya geldik" dedi.

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim de, ilçedeki STK ve odalarla her zaman iç içe olduklarını belirterek, Köksoy'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy da, "Bugün bana torun müjdesiyle gelen sayın başkanımız Mahmut Badem'e teşekkür ederim. Kendisinin ziyaret saatinde oğlum ve gelinim hastanedeydi. Ben de güzel haberi bekliyordum. Bu haberi Sayın Badem'den aldım. Çok mutluyum, müjdeyle gelen başkan adayımıza teşekkür ediyorum. Ayakkabıcılar Odası olarak kendisinin yanındayız. Başarılar diliyoruz, odamızı ziyaret ettikleri için ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Badem buradaki temaslarının ardından geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede 5. kez başkanlık görevine seçilen Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri Odası Başkanı Sami Görgen'i makamında ziyaret etti. Görgen'i demokratik yarışın galibi olduğu için kutlayan Badem, yeni dönemde de başkan ve yönetimine başarı temennisinde bulundu. Görgen de Hadim ve Badem'le sohbet ederek oda çalışmaları ve esnafın durumuyla ilgili bilgiler verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badem'den Meslek Odalarına Nezaket Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement