Ayvalık'ta Hayırsever Ayşe Eser Güneç'ten Milli Eğitime Bir Katkı Daha - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Hayırsever Ayşe Eser Güneç'ten Milli Eğitime Bir Katkı Daha

Ayvalık\'ta Hayırsever Ayşe Eser Güneç\'ten Milli Eğitime Bir Katkı Daha

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, ilçe genelindeki okullara sayısız maddi ve manevi yardımlarda bulunan Ayşe Eser Güneç Adlı hayırsever kadın bu kez de Ayvalık’ın yoksul öğrencilerin çoğunlukta olduğu Aliçetinkaya İlkokulu’na çok amaçlı bir salon yaptırdı.

15.10.2015 16:05

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, ilçe genelindeki okullara sayısız maddi ve manevi yardımlarda bulunan Ayşe Eser Güneç Adlı hayırsever kadın bu kez de Ayvalık'ın yoksul öğrencilerin çoğunlukta olduğu Aliçetinkaya İlkokulu'na çok amaçlı bir salon yaptırdı.

Bu kapsamda okul yönetimi tarafından düzenlenen çok amaçlı salonun açılışında; Hayırsever Güneç'in yanı sıra Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen de hazır bulundu.

Aliçetinkaya İlkokulu'nun alt katındaki iki boş sınıfın bulunduğu alanda yaptırılan 100 kişilik çok amaçlı salonun açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Hasan Çağlayan hayal olarak gördükleri böylesi bir salonu kendilerine kazandıran hayırsever Güneç'e teşekkür etti.

Törende, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ilçedeki milli eğitime gönüllü desteklerde bulunan, bugüne kadar ilçedeki okullara bir çok maddi yardımlarda bulunmasıyla tanınan hayırsever Ayşe Eser Güneç'e bir plaket vererek teşekkür etti.

Törende, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ayvalık Şube Başkanı Nuray Özer 'de derneğin onursal üyesi hayırsevere Güneç'e birer buket çiçek vererek teşekkür etti.

Çok Amaçlı Salonu açılış töreninin ardından, Hayırsever Ayşe Eser Güneç tarafından okul öğrencileri için hazırlanan lokma hayrı gerçekleştirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Hayırsever Ayşe Eser Güneç'ten Milli Eğitime Bir Katkı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement