Ayrancı'nın Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Ayrancı'nın Acı Günü

Ayrancı\'nın Acı Günü

İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarından Gökhan Ayrancı'nın babası ve Kavak Atayurt Köyü Muhtarı Şerif Ayrancı, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.3 gün önce gece yarısı geçirdiği ani bir...

17.07.2013 17:21

İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarından Gökhan Ayrancı'nın babası ve Kavak Atayurt Köyü Muhtarı Şerif Ayrancı, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

3 gün önce gece yarısı geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şerif Ayrancı (63), yoğun bakıma alındı. Bağırsaklarının çalışamaz duruma gelerek kangren olması nedeniyle doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Şerif Ayrancı, müşahede altında bulunduğu hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası Şerif Ayrancı, Kavak Atayurt Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, KADEF Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Onaran, Mehmet Kaya, Beşir Sarıoğlu, Mustafa Okur ve Mustafa Umar, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Ramazan Bayraktar, Burhan Taş ve Cemal Kulein, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, belediye daire amirleri, belediye personeli ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayrancı'nın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement