Aynı Adliyede Görev Yapan Savcı ve Bayan Hakim Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Yerel

Aynı Adliyede Görev Yapan Savcı ve Bayan Hakim Dünya Evine Girdi

Aynı Adliyede Görev Yapan Savcı ve Bayan Hakim Dünya Evine Girdi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Sefer Ulubey, aynı adliyede görev yapan Hakim Pınar Ay ile evlendi.

26.06.2012 18:23

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Sefer Ulubey, aynı adliyede görev yapan Hakim Pınar Ay ile evlendi. Adliyede aldıkları evlilik karanını kesinleştiren savcı ve hakim İzmir'de dünya evine girdiler.

İzmir'deki düğün töreninde genç çiftin nikahını Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz kıydı. Dursunbey Adliyesindeki bu mutlu evliliğe şahitlik etmekten onur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, "Savcı Sefer Ulubey ve Hakim Pınar Ay ilçemizde görev yapmaktadırlar. Nikahlarının yapılması için Dursunbey Belediyemize Müracaat etmişlerdir. Biz de kendilerinin bu mutlu gününde aralarında olmaktan mutluyuz. Savcımızın ve Hakimimizin nikahlarını kıymaktan onur duymaktayım. Kendilerine Ömür boyu beraber, mutlu, sağlıklı bir hayat diliyorum" dedi.

Dursunbey Cumhuriyet Savcısı Sefer Ulubey ve eşi Hakim Pınar Ay Ulubey, Dursunbey ilçesinde görev yaparken nişanlandıklarını, Dursunbey'in kendilerinde ayrı bir yeri olduklarını belirtirken, düğüne katılıp mutluluklarını paylaşan tüm davetlilere teşekkür ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aynı Adliyede Görev Yapan Savcı ve Bayan Hakim Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement