Aydınspor 1923'ten Aydın Tariş'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ten Aydın Tariş'e Ziyaret

Aydınspor 1923\'ten Aydın Tariş\'e Ziyaret

Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu TARİŞ S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nizamettin Başaran'ı makamında ziyaret etti.

17.06.2014 09:47  Güncelleme: 09:42

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu TARİŞ S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nizamettin Başaran'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya'nın yanı sıra, yöneticilerden Yüksel Macaroğlu, Süha Bayırlı, Metin Başaran ve yardımcı antrenör Serkan Bilen katıldı. Aydınspor 1923 heyetini, TARİŞ S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nizamettin Başaran, Yönetim Kurulu üyesi Suat Aksoy ve TARİŞ S.S. 46 No'lu Aydın Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Müdürü İlker Toygar karşıladı.

TARİŞ Başkanı Nizamettin Başaran'ı Aydınspor 1923'ün maçlarında gördüğünü ifade eden Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya, Büyük Aydınspor'u kurmak için toplumun her kesimiyle kucaklaşmaları gerektiğini ifade etti. TARİŞ'ten yeni sezonda destek beklediklerini ifade eden Kaya, "Aydınspor 1923'e bütün Aydın'ın destek olması gerek. Aydınspor 1923'ün geleceğinin ipotek altına alınmaması için tüm Aydın'dan destek bekliyoruz"dedi.

KOMBİNEYİ ALANLAR OTURACAĞI YERİ BİLMİYOR

Aydınspor ve Aydınspor 1923'ün maçlarını geçmişten bu yana takip ettiğini anlatan TARİŞ Başkanı Nizamettin Başaran, "Biz Aydınspor 1923 için elimizden ne geliyorsa yaparız. Her sezon destek olur, kombine alırız. Ancak, yer açısından kombinede sıkıntı oluyor. Kombineyi alan kişiler, stada gittiğinde oturacağı yeri bilmiyor. Bu konu organize edilmeli"diye konuştu.

AÇIK TRİBÜN NUMARALANDIRILSIN

Adnan Menderes Stadı'ndaki koltukların numaralandırılması konusunda girişimleri bulunduğunun altını çizen Aydınspor 1923'ün Başkanı Şahin Kaya, "Geçtiğimiz sezon 84 bin TL ceza yedik. Kapalı tribünde numaralandırılma yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne konuyu ilettik. Açık tribününde gerekirse numaralandırılmasını istiyoruz"ifadelerini kullandı.

BAŞKAN 3 YILDA BİR SEÇİLECEK

Önümüzdeki günlerde tüzük kongresi yapmayı planladıklarını ifade eden Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya şunları söyledi:

"Başkanın 3 yılda bir seçileceği şekilde tüzüğü değiştirmek istiyoruz. Kongre üyeliğine ciddiyet getireceğiz. Geniş tabanlı bir delege sistemi kuracağız. Başarı varsa hepimizin olacak. Başarısızlık olursa da, başarısızlık benim olsun. Aydınspor 1923 Ege'nin en önemli takımı. Bucaspor ile başladığımız ziyaretleri sürdüreceğiz. Altay ve Göztepe'ye de gideceğiz. Ege'de Aydınspor 1923'ü göstereceğiz. Daha sonra Türkiye'de Aydınspor 1923'ün gücünü göstereceğiz. Amacımız, Süper Lig'de ilk 5 'e oynayan bir takım oluşturmak" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ten Aydın Tariş'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement