Aydınlılar Sorunlarını TBMM'de Çözüm Aradı - Son Dakika
Yerel

Aydınlılar Sorunlarını TBMM'de Çözüm Aradı

Aydınlılar Sorunlarını TBMM\'de Çözüm Aradı

Aydın'dan yola çıkan üç ayrı kafile Ankara'da sorunlara çözüm aradı.

27.06.2012 15:18

Aydın'dan yola çıkan üç ayrı kafile Ankara'da sorunlara çözüm aradı. Dün TBMM'de Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısına katılan Aydın heyetleri AK Parti Aydın Milletvekilleriyle birlikte sorunlarının çözümü için ilgili bakanlık yetkilileriyle görüştüler.

Pazartesi günü yola çıkan Aydın'ın Köşk, Nazilli ve Koçarlı ilçesinden üç heyet Salı günü Ankara'da çeşitli temaslarda bulundular. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Cengiz Ülgen ve AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Kaçmaz, köy muhtarlarıyla çok sayıda vatandaşın yer aldığı heyet öncelikle AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem tarafından karşılanarak ağırlandılar. Mehmet Erdem tarafından TBMM'yi gezdirilen heyet daha sonra AK Parti'nin diğer Aydın Milletvekilleri Gültekin Kılınç ve Semiha Öğüş ile birlikte TBMM'deki Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın grup toplantısına katıldılar. Toplantının ardından ilçenin köylerinin sorunlarını yetkili mercilere anlatan heyet bu sabah Aydın'a döndü.

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve AK Parti Nazilli İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Mutlu yönetimindeki Nazilli heyetinde AK Parti ilçe yöneticileri, AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri ve bazı köy muhtarları yer aldı. AK Parti Aydın Milletvekilleriyle birlikte TBMM'yi gezen Nazilli heyeti sorunlarını yetkili mercilere anlatıp AK Parti Grup toplantısına katıldılar.

4 BİN İMZALI DİLEKÇEYİ ADALET BAKANLIĞINA TESLİM ETTİLER

Aydın'dan Ankara'ya giden Koçarlı heyeti ise yorucu bir program takip etti. Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Ümit Özdemir, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Gökçen ve bazı köy muhtarlarından oluşan heyet çam fıstığı ağaçlarının bulunduğu Mazon bölgesi sorunları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ve HSYK tarafından kapatılan Koçarlı Adliyesi'nin açılması için topladıkları 4 Bin imzalı dilekçeyi de Adalet Bakanlığı'na teslim ettiler. Diğer heyetlere olduğu gibi Koçarlı heyetine de Ankara'daki programları boyunca eşlik eden AK Parti Milletvekillerinden Mehmet Erdem, görüşmelerle ilgili bilgi verdi. Koçarlı heyetinin öncelikle mazon bölgesi sorunları için Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman ile görüştüğünü ve sorunlarını birebir aktardıklarını söyledi. Daha sonra ise HSYK tarafından kapatılan Koçarlı Adliyesinin, yerinde kalması için topladıkları 4 Bin adet imzalı dilekçeyle birlikte Adalet Bakanlığına giden heyetin Bakan Yardımcısı Veysi Kanak ve ilgili birim müdürleriyle toplantı düzenleyip dertlerini anlattıklarını belirten Mehmet Erdem, vatandaşların sorunları için Ankara'da çalışmalar yaptıklarını, sorunların takibi için Ankara'ya gelen vatandaşlara da yardımcı olduklarını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlılar Sorunlarını TBMM'de Çözüm Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement