Aydınlı Rekortmen Sporcudan Bir Başarı Daha - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Rekortmen Sporcudan Bir Başarı Daha

Aydınlı Rekortmen Sporcudan Bir Başarı Daha

Aydınlı atletizm sporcusu Mahsum Korkmaz, 22-25 Nisan 2016 tarihleri arasında Ukrayna’da yapılan Ukranya-Belarus-Türkiye Üçlü Yıldızlar Atletizm yarışmalarında iki altın madalya kazanarak hem Türkiye’nin hem de Aydın’ın gururu oldu.

06.05.2016 16:59

Aydınlı atletizm sporcusu Mahsum Korkmaz, 22-25 Nisan 2016 tarihleri arasında Ukrayna'da yapılan Ukranya-Belarus- Türkiye Üçlü Yıldızlar Atletizm yarışmalarında iki altın madalya kazanarak hem Türkiye'nin hem de Aydın'ın gururu oldu.

Ukranya'nın Lutsk kentinde yapılan Ukranya-Belarus-Türkiye üçlü yıldızlar atletizm yarışmalarında milli atlet Mahsum Korkmaz, altın madalya kazandı. Efsanevi atlet Sergey Bubka'nın açılışını yaptığı Ukrayna-Belarus-Türkiye üçlü yıldızlar Atletizm yarışmasında Aydınlı sporcusu Mahsum Korkmaz 400 metrede ve bayrak takımı yarışlarında altın madalya kazanarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti.

Mahsum Korkmaz, bu başarıların devam edeceğini ve yapılacak şampiyonlarda da Türkiye ve Aydın'ı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Sporcunun milli antrenörü Sinan Korkmaz da, 2015-2016 sezonun ilk uluslar arası yarışından böyle bir başarının gelmesinden dolayı gururlandıklarını söyledi.

Milli sporcu Mahsum Korkmaz ve Milli Atletizm Antrenörü Sinan Korkmaz, bu başarının oluşumunda kendilerini destekleyen Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintimar ile Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Rekortmen Sporcudan Bir Başarı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement