Aydın Takımlarının Fikstürü Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Aydın Takımlarının Fikstürü Belirlendi

Aydın Takımlarının Fikstürü Belirlendi

2014-2015 Sezonu Spor Toto 2. Lig fikstürü Ankara'da çekildi.

22.07.2014 09:28

2014-2015 Sezonu Spor Toto 2. Lig fikstürü Ankara'da çekildi.

Marriott Otel'de gerçekleşen fikstür çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı. Aydınspor 1923'ü ve Nazilli Belediyespor'u Başkanlar Şahin Kaya ile Hilmi Volaka temsil etti. Spor Toto 2. Lig'de 2014-2015 sezonu 31 Ağustos 2014'te başlayacak ve 3 Mayıs 2015'te sona erecek.

Lige Bayrampaşa maçı ile başlayacak olan Aydınspor 1923, ilk 5 haftada Menemen Belediye ve Ofspor gibi iki güçlü ekiple deplasmanda karşılaşacak. Aydın'ın havaya girmesi için büyük önem arz eden ilk beş haftada Bayrampaşa haricinde, Keçiörengücü ve Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak.

Aydınspor 1923'ün ilk yarı fikstürü şöyle:

Bayrampaşa,Menemen Belediyespor(D), Keçiörengücü, Ofspor(D), Tavşanlı Linyitspor, Konya Anadolu Selçukluspor(D), Tokatspor, Kartalspor(D), Turgutluspor, 1461 Trabzon(D), Ümraniyespor, Tarsus İdman Yurdu(D), Yeni Malatyaspor, Hacettepe (D), Fethiyespor, BAY, Fatih Karagümrük(D), Pendikspor, Körfez İskenderunspor(D)

NAZİLLİ, GÜMÜŞHANE İLE BAŞLAYACAK

Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Nazilli Belediyespor ise, Gümüşhanespor maçı ile lige başlayacak. Siyah-beyazlı ekip ilk yarıyı Göztepe deplasmanı ile sona erdirecek.

Siyah-beyazlı kulübün de fikstürü şöyle: Gümüşhanespor, Kırklarelispor(D), Kocaeli Birlikspor(D), Kızılcahamamspor, Kahramanmaraşspor(D), İnegölspor, Sarıyer(D), Hatayspor, Altay(D), Tepecikspor, Bandırmaspor(D), Polatlı Bugsaşspor, Diyarbakır BŞB(D), Düzyurtspor, Pazarspor(D), Ankaragücü, Göztepe(D). - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Takımlarının Fikstürü Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement