Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Töreni

Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu\'nda Mezuniyet Töreni

Vali Kerem Al."Polisimiz ile halkımızın ayrıştırılmasına müsaade etmemeliyiz".

06.06.2013 13:00

- Vali Kerem Al:

"Polisimiz ile halkımızın ayrıştırılmasına müsaade etmemeliyiz"

Vali Al, Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu'nda (PMYO) düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, kurum ve kuruluşlarda beklentilerin günümüzde değiştiğini, halkın daha olgun polis teşkilatı görmek istediğini belirtti.

"Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı polisler yetirştirmek durumundayız" diyen Vali Al, polisin de halktan bir kesim olduğunu ifade ederek,"Polisimiz ile halkımızn ayrıştırılmasına müsaade etmemeliyiz" diye konuştu.

Son günlerde yaşanan olayların halkın üzerinde yanlış algıların ortaya çıkmasına neden olduğunu belirten Vali Al, "Hassas dengeleri korumamız lazım. Buna özen göstermeliyiz. Kitle psikolojisini iyi okumak zorundayız. Polis görevini yasal çerçeveler içinde yapacak. Görev yaparken sevgi ve hoşgörülü olacağız. Halka güven vereceğiz. Vatana hizmetin en iyi yolu halka güven vermek, sorumluluk bilinci ile hareket etmektir" şeklinde konuştu.

PMYO Müdürü Ramazan Erdoğan da polis teşkilatına bu güne kadar 7 bin 821 polis kazandırdıklarını, bugünde toplam 249 polisin okuldan mezun olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Muhammet Erdal, yaş kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra toplu olarak yemin eden polisler, yakınları ve protokol tarafından coşkuyla karşılandı. Polis okulu öğrencileri ise çeşitli savunma taktiklerinden örnekler sundu.

Törende ayrıca öğrencilerin beden dili ile sundukları müzik gösterisi de ilgi gördü. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement