Aydın Mersin'e Çıkartma Yapacak - Son Dakika
Yerel

Aydın Mersin'e Çıkartma Yapacak

Aydın Mersin\'e Çıkartma Yapacak

Mersin'de yapılacak olan 17.Akdeniz Oyunları'na Aydın'dan 6 kişi katılacak.17.Akdeniz Oyunları'nda Aydın'ı dört hakem, iki de sporcu temsil edecek.

17.06.2013 18:54

Mersin'de yapılacak olan 17. Akdeniz Oyunları'na Aydın'dan 6 kişi katılacak. 17. Akdeniz Oyunları'nda Aydın'ı dört hakem, iki de sporcu temsil edecek.

Atıcılık dalında Genç Erkekler Trap kategorisinde yer alan Tolga Tuncer ve İlker Karabudak seri tamamlayıcı olarak Akdeniz Oyunları'nda yer alacak. Mustafa Erdoğdu, İlhami Güneş ve Ayşe Karınca ise atıcılık dalında hakem olarak Aydın'ı Mersin'de temsil edecek. Taekwandoda ise Güler Gençtürkoğlu hakem olarak turnuvada yer alacak.

Bazı illerin tek sporcu ve hakemle katıldığını, bazı illerin ise hiçbir sporcuyla veya hakemle Akdeniz Oyunları'na katılamadığını ifade eden Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, "Oyunlara katılan sporcu ve hakemlerimizin Aydınımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Atıcılık sporcularımızın seri tamamlayıcısı olarak katılması dahi bir avantaj olacak. Sporcularımız için Olimpiyatlara hazırlık olacak" dedi.

Akın, kendisinin de Akdeniz Oyunları'na katılmak için Mersin'e gideceğini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Mersin'e Çıkartma Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement