Aydın Kent Tiyatrosuna Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Aydın Kent Tiyatrosuna Kavuşuyor

Aydın Kent Tiyatrosuna Kavuşuyor

Aydın'da ve ilçelerinde sahneledikleri başarılı oyunlarla tanınan Tiyatro Yarın, 'Aydın Kent Tiyatrosu' oluyor.

25.04.2013 10:10

Aydın'da ve ilçelerinde sahneledikleri başarılı oyunlarla tanınan Tiyatro Yarın, 'Aydın Kent Tiyatrosu' oluyor.

Aydın Ticaret Odasında gerçekleşen basın toplantısında konuşan Tiyatro Yarın'ın Kurucusu Zafer Kaya, "Aydın'da yaptığımız kültürel ve sanatsal çalışmalarımıza destek sağlayan Aydın Valiliğimize, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Koçarlı Kaymakamlığına, Aydın Ticaret Odasına, Nazilli, Kuşadası, Didim, Koçarlı, Ortaklar, Atça, Horsunlu, Çeştepe, Yeniköy, Tepecik belediyelerine öğrencilerimiz adına vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kuruluna bugün bizleri burada ağırladıkları için ve Aydın Basınına bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum. Tiyatro Yarın ekibi olarak verilmiş olunan bu desteklerle, tiyatromuzun kadrosunu genişleterek yeni bir oyun hazırlığı içine girdik. Burada bulunan tüm oyuncu arkadaşlarımızın tamamının Aydın'ın en yetenekli oyuncularından olduğunu, artık 'Tiyatro Yarın'ın bundan böyle 'Aydın Kent Tiyatrosu'na dönüştüğünü belirtmek isterim. Tüm Aydın'ımıza ve Kadromuza yeni dahil olan arkadaşlar için hayırlı uğurlu olsun diliyorum " dedi.

Aydın Kent Tiyatrosu'nun yeni kadrosu ise şöyle Genel Sanat Yönetmeni Zafer Kaya, Tiyatro Sorumluları Ömer Faruk Yıldırım ve Mustafa Kılınç, Sanat Danışmanı ve Tasarım Hakan Aydın. Oyuncu kadrosu ise Bekir Aannıak, Nuri Yiğit, Serdar Dağdelen, Ceren Açıkgöz, Burak Bacaksız, Tuba Kocabaş, Ezgican Bulut ve Esma Çoban'dan oluştu.

Yeni oyuncu kadrosu Ömer Faruk Yıldırım ve Mustafa Kılınç'ın derlediği Geleneksel Türk Tiyatrosu'ndan "Karagöz Tussuzun Mektebinde" oyunu için kolları sıvadı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Kent Tiyatrosuna Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement