Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı ile Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı ile Göz Doldurdu

Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı ile Göz Doldurdu

Aydın Fen Lisesi öğrencilerinin derslerde öğrendikleriyle hazırladığı projelerin sergilendiği Bilim Fuarı göz doldurdu.

16.05.2013 10:26

Aydın Fen Lisesi öğrencilerinin derslerde öğrendikleriyle hazırladığı projelerin sergilendiği Bilim Fuarı göz doldurdu.

Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı'nın açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özmen, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl, okul müdürleri ve öğrenci velilerinin katımıyla gerçekleşti.

Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı'nın açılışında konuşan Okul Müdürü Şenol Arslan, "Bilim fuarımızda öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizce hazırlanan 14 Biyoloji, 6 Coğrafya, 4 Fizik, 4 Tarih, 2 Matematik, 2 Kimya ve 2 Sosyoloji olmak üzere toplam 34 proje ile Almanca ve İngilizce branşlarında öğrencilerin hazırladığı görseller sergileniyor. Fuarda sergilenen projelerin 6 tanesi TÜBİTAK ödülü kazandı. Geleceğin bilim insanları bu okullardan yetişiyor ve burada yaptıkları projelerle bunun ilk adımını atıyor" dedi.

Aydın Fen Lisesi'nin projelerde ve akademik alandaki başarısının tesadüf olmadığını vurgulayan Arslan, "Üniversite sınav sonuçlarında bireysel ve kitlesel olarak sürekli derece yapıyoruz. Okulumuzda başarı odaklı çalışılıyor. Başarı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz için alışkanlık haline geldi. Bu başarı, başarıya inanmış bütün idareci, tecrübeli öğretmen, veli, öğrenciler ile diğer bütün çalışanların özverili ve ekip ruhuyla çalışmasının eseridir" diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı'nda öğrencilerin yaptıkları görsel deneyler katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Fen Lisesi Bilim Fuarı ile Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement