Aydın'da Tarımsal Alanlarda Hasar Tespit Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Tarımsal Alanlarda Hasar Tespit Çalışmaları Devam Ediyor

Aydın\'da Tarımsal Alanlarda Hasar Tespit Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Coşkun ve birlik üreticileri Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal’ı makamında ziyaret etti.

29.04.2014 09:49

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Coşkun ve birlik üreticileri Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal'ı makamında ziyaret etti.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, 2013 yılı içinde Aydın'da meydana gelen sel, su baskını, aşırı yağış, yangın afetleri ve 10 Nisan'da meydana gelen dolu yağışı sonrası tarımsal alanlarda meydana gelen hasar tespit çalışmaları hakkında AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Coşkun'a bilgi verdi.

"ÖN TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal konu ile ilgili olarak verdiği bilgide, "İlimizde 2013 yılı içerisinde hasar tespit çalışmaları kapsamında meydana gelen sel, su baskını, aşırı yağış, yangın afetlerine maruz kalan ve 10 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen dolu yağışı ile ilgili tarımsal alanda zarar gören çiftçilerin durumları hasar tespit çalışmaları detaylı bir şekilde yapılmaktadır. Bu kapsamda ön tespit çalışmaları devam etmekte olup, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız ile yapılan çalışmalar hakkında görüşmeler yapılmış bulunmaktadır. En son 10 Nisan 2014 tarihinde meydana gelen dolu yağışı ile ilgili olarak ilimizde sadece Efeler İlçesi etkilenmiş olup diğer ilçelerimizde bu konuda ciddi hasar meydana gelmemiştir. İl Müdürlüğü olarak çiftçilerimizin yaşadığı hasar ile ilgili çalışmaları en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Tarımsal Alanlarda Hasar Tespit Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement