Aydın'da Proje Fikri Gelişecek - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Proje Fikri Gelişecek

Aydın\'da Proje Fikri Gelişecek

Son yıllarda hazırladığı çeşitli projelerle AB ve çeşitli Kurumlardan önemli ölçüde hibe destek almayı başaran Aydın'da proje oluşturup yazacak parlak fikirlerden oluşan üniversiteli gençler değerlendirilmeye başlandı.

19.03.2013 11:22

Son yıllarda hazırladığı çeşitli projelerle AB ve çeşitli Kurumlardan önemli ölçüde hibe destek almayı başaran Aydın'da proje oluşturup yazacak parlak fikirlerden oluşan üniversiteli gençler değerlendirilmeye başlandı.

Aydın Ticaret Borsası (ATB) bünyesinde kurulan AR-GE Proje ve Kalite Birimi, gücünü artırmak için Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri arasında 12 öğrenciyi de bünyesine alarak proje takımı oluşturdu. Proje takımına alınan öğrenciler seçici kurul tarafından yapılan birebir görüşmenin ardından belirlendi.

Aydın Ticaret Borsası'nda AR-GE Proje ve Kalite Birimi Yürütme Kurulu Üyeleri Çimen Mutlu, Doç. Dr. Didem Evci Kiraz, Turgut Gözen, Oğuz Yenici, Reyhan Türkmen,, Armağan Aydın, İlknur Börekçi, Ebru Serter ve Kübra Gökçimen tarafından gerçekleştirilen seçimlere Aydınlı veya uzun süre Aydın'da kalmayı planlayan 47 öğrenci katıldı.

Seçimlere katılan tüm öğrencilerle önce topluca görüşme yapan heyet katılımcılarla tanıştı. Seçmeler öncesi açıklama yapan Genel Sekreter ve AR-GE Proje ve Kalite Birimi Yürütme Kurulu Üyesi Çimen Mutlu, bir çok değere ve önemli zenginliklere sahip Aydın'da projeli çalışma alanında ciddi eksikliklerin bulunduğunu ve bu eksiği gidermeyi hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda üniversite gençliğinden proje oluşturacak takım arkadaşları belirlemek için yola çıktıklarını belirten Mutlu, "Proje fikri oluşmasından proje hazırlanmasına kadar çeşitli konularda kurslar düzenleyip hem kendimizi hem de takım arkadaşı olarak seçtiğimiz gençleri eğiteceğiz. Daha sonra ilimiz Aydın için faydalı olabilecek proje fikirlerini oluşturup projelerini de yazacağız. Bu oluşumla AR-GE Proje ve Kalite Birimi'nin gücünün kat kat artacağına inanıyorum" dedi.

Yapılan seçimler sonunda Aydın Ticaret Borsası Proje Takımı şu isimlerden oluştu: Ayşe Çankaya, Çağla Düzce, Tülay Bazlık, Çağla Dokuzfidan, Begüm Akduman, Tülay Boz, Zeynep Köseoğlu, Ziya Alparslan, Cansu Işık, Fatma Esen, Mehmet Deniz, Onur Özer.

(İK)

19.03.2013 11: 02: 06

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Proje Fikri Gelişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement