Aydın'da İki Gelin İki Damatlı Düğün - Son Dakika
Yerel

Aydın'da İki Gelin İki Damatlı Düğün

Aydın\'da İki Gelin İki Damatlı Düğün

Efeler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli Aşkın Yeğin ve Sueda Kılcıoğlu ile Serhat Kılcıoğlu ve Tuğçe Arı ortak yapılan düğünle dünya evine girdi.

11.05.2016 10:17

Efeler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Aşkın Yeğin ve Sueda Kılcıoğlu ile Serhat Kılcıoğlu ve Tuğçe Arı ortak yapılan düğünle dünya evine girdi.

Efeler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Aşkın Yeğin ve Tıbbi Sekreter Sueda Kılcıoğlu ile Tüvtürk çalışanı Serhat Kılcıoğlu ve Nevzat-Aynur çiftinin kızı Tuğçe Arı'nın düğünü Sultanhisar'ın Salavatlı Mahallesi'nde bulunan Kır Bahçesi Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Düğüne Efeler Belediye Meclis Üyeleri CHP'li Sıdıka Fahrioğulları, Fikri Aydın, Kadın Doğum Uzmanı Prof. Dr. Ali Rıza Odabaşı, Efeler Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ahmet Varlık, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları yönetimi, CHP İzmir eski Milletvekili Sabri Ergül ile genç çiftlerin yakınları katıldı.

Düğün, Serhat Kılcıoğlu ve Sueda Kılcıoğlu'nun babaları Hasan Kılcıoğlu ve anneleri Ferizan Kılcıoğlu'nun isteği üzerine aynı anda yapıldı. Hasan Kılcıoğlu, "Kız aldık, kız verdik çok mutluyum" dedi. Davetlilerin doyasıya eğlendiği düğünün ardından Aşkın-Sueda Yeğin çifti balayı için İtalya'ya giderken, Serhat-Tuğçe Kılcıoğlu Karadeniz turuna çıktı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da İki Gelin İki Damatlı Düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement