Aydın Ay Taşı'yla Takıp Takıştıracak - Son Dakika
Yerel

Aydın Ay Taşı'yla Takıp Takıştıracak

Aydın Ay Taşı\'yla Takıp Takıştıracak

Efeler'de Şehiriçi Özel Halk Otobüsü Kooperatifi 2. Başkanı Nahit Atan'ın eşi Nilüfer, Ay Taşı Bujiteri-Aksesuar adında bir bujiteri mağazası açtı.

21.06.2014 09:33  Güncelleme: 09:39

Aydın'ın Efeler ilçesinde Şehiriçi Özel Halk Otobüsü Kooperatifi 2. Başkanı Nahit Atan'ın eşi Nilüfer Atan, Ay Taşı Bujiteri-Aksesuar adında bir bujiteri mağazası açtı.

Bijuteri ve aksesuar mağazasının açılışını Aydın otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi ve mağaza sahibi Nahit-Nilüfer Atan çifti yaptı. Atan çiftini, çok sayıdaki dostu açılışta yalnız bırakmadı.

Açılışta bir konuşma yapan Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Semih Özmeriç, iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, işyeri sahiplerine de hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi. Özmeriç, işyeri açma konusunda Aydın'da bu tür tabloları görmeyi özlediklerini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurusu tamamlayarak bijuteri alanında kendi iş yerini açan Nilüfer Atan da, hayalinin gerçek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; "Kurslara devam ederken yapmaya başladığım eserler ile birlikte hep kendi işyerimi aça hayalini kurdum ve şimdi hayalim gerçek oldu. İş yerimdeki aksesuarlar özel taşlardan oluştuğu için diğer bijuteri mağazalarından bir farkımız var kalitesi yüksek ürünler mevcut. Kendi yaptığım tasarımları da satışa sundum. Takılarım görsel açıdan göze hoş geliyor ve fiyatlar da 10-120 TL aralığında değişiyor. Her türlü abiyeye uygun takımız var. İş yerimin ismini Ay Taşı koymamın sebebi ise değerli taşlara çok değer verdiğim için ve Ay Taşı da çok değerli bir taş olduğu için bu ismi verdim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Ay Taşı'yla Takıp Takıştıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement