Ayaz, Tepecik Köyü Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ayaz, Tepecik Köyü Sakinleriyle Buluştu

Ayaz, Tepecik Köyü Sakinleriyle Buluştu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, geçtiğimiz gün Tepecik Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

17.07.2012 10:19

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, geçtiğimiz gün Tepecik Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Tepecik Köyü Muhtarı Sadettin Güneş'in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Ayaz, belediyenin yaptığı hizmetlerden söz etti. Başiskele'ye bağlı 8 köyün bulunduğuna dikkat çeken Başkan Ayaz, köylerin önemine değindi.

Öğle saatinde gerçekleşen ziyarette temiz hava alan Başkan Ayaz'a Ak Parti Başiskele İlçe Teşkilatı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dursun Kara'da eşlik etti. Köylünün taleplerini yerinde dinleyen Başkan Ayaz, "Bize bağlı olan köylerimiz hizmet olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesindedir. Ama bizler de elimizden geldiği imkanlar doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başiskele doğal güzellikleriyle eşsiz bir yer. Özellikle Yuvacık barajının üst taraflarında bulunan köylerimiz benim için paha biçilemez bir güzelliğe sahip. Bugüne kadar yapılan hizmetlere baktığımızda hepsine eşit hizmet gitmiş"

dedi.

Konuşmaların ardından bölge halkı Ayaz'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öte yandan Başkan Ayaz, bundan sonra fırsat buldukça köy halkıyla bu tip buluşmalara devam edeceğini söyledi.

(UU)

17.07.2012 09: 59: 59

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayaz, Tepecik Köyü Sakinleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement