Ayakkabı Kış Fuarı Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

Ayakkabı Kış Fuarı Tam Not Aldı

Ayakkabı Kış Fuarı Tam Not Aldı

Yaz mevsiminin en sıcak günleri yaşanırken, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda mevsim kıştı.

16.06.2014 13:13

Yaz mevsiminin en sıcak günleri yaşanırken, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda mevsim kıştı. Ayakkabıcılar, yeni sezon ürünlerini İzmir'de görücüye çıkarırken; kurulan iş bağlantılarıyla 2015 kışını umutla karşıladı.

Ayakkabı Kış Fuarı, 2015 Kış modellerinin yüzlerce çeşidinin profesyonel ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu bir ortama dönüşürken; ayakkabı kış modası vitrinlerden önce, İzmir'de görücüye çıktı. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs "Türk ayakkabı sektörüne, fuarımızla katkı verdiğimize, destek olduğumuza inanıyoruz. Fuarımıza katılan firmalara teşekkür ediyor, kurulan ticari bağlantıların artarak sürmesini diliyoruz" dedi.

12 - 15 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen Ayakkabı Kış - 36'ncı İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'na, İzmir'den ve ülkemizin farklı kentlerinden (Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, İstanbul, Konya, Manisa, Trabzon) toplam 114 firma katıldı. Dört gün açık kalan fuarı, tamamı profesyonel, 58 ilden ve 32 ülkeden sektör temsilcisi ziyaret etti.

Fuara Türkiye'nin 58 ilinden ve ABD, Almanya, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Çin, Filistin, Fransa, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Kazakistan, KKTC, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya, Suriye, Ürdün, Yemen, Yeni Zelanda, Yunanistan'dan sektör temsilcisi geldi. 36'ncıİzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, Türk ayakkabı ihracatına katkı yapacak iş bağlantılarının kurulmasını sağladı.

8'İNCİ TRAVEL TURKEY KÜLTÜRPARK'TA

4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı, Kültürpark'ta düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR Turizm Fuar & Konferansı için hazırlıklar yoğunlaştı. Yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de biraraya getirecek olan fuar için çalışmalara hız verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayakkabı Kış Fuarı Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement