Ayakkabı Boyacılığı ile Okul Harçlığını Çıkartıyor - Son Dakika
Yerel

Ayakkabı Boyacılığı ile Okul Harçlığını Çıkartıyor

Ayakkabı Boyacılığı ile Okul Harçlığını Çıkartıyor

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, ilköğretim okulu 3.sınıf öğrencisi Yasin Aslan, tatil günlerinde ayakkabı boyayarak okul harçlığını çıkartıyor.

05.05.2012 17:59

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi Yasin Aslan, tatil günlerinde ayakkabı boyayarak okul harçlığını çıkartıyor.

Yerköy ilçesinde hafta sonlarını ve tatil günlerini fırsat bilen ilköğretim 3. sınıf öğrencisi Yasin Aslan (9) ayakkabı boyacığı yaparak hem okul harçlığını çıkartırken, hem de aile ekonomisine katkı sağlıyor. Hafta sonu ve resmi tatillerde okul harçlıklarını çıkarmak için ağabeysi Kemal Aslan (15) ve kardeşleri Yahya Aslan (10) ile birlikte harçlıklarını çıkarmak için boyacılık yaptığını belirten Yasin Aslan, " Babamın düzenli bir işi olmadığı için ben ile birlikte 2 ağabeyim tatillerde, Yerköy ve Çiçekdağı ilçelerimizde ayakkabı boyacılığı yapıyoruz. Kazandığımız parayla evimizin ihtiyacını karşılıyoruz. Artan kısmını da okul harçlığı yapıyoruz" dedi.

Çalıştığı günlerde ortalama 10 lira para kazandığını ifade eden Aslan,"Bir çift ayakkabıyı 1 liraya boyuyorum. Fakat bazıları gelip pazarlık yapıyor 50 kuruş vermek istiyorlar" diye konuştu.

(ÖE

05.05.2012 16: 43: 34

TSI

NNNN - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayakkabı Boyacılığı ile Okul Harçlığını Çıkartıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement