Avukat Teoman Yaman, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Avukat Teoman Yaman, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı

Avukat Teoman Yaman, MHP\'den Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Düzce Milletvekili aday adayı Av. Teoman Yaman Düzcelilerin kardeşçe barış içerisinde yaşama kültürünün tüm Türkiye’ye örnek olması için çaba harcayacağını söyledi.

06.03.2015 15:25

MHP Düzce Milletvekili aday adayı Av. Teoman Yaman Düzcelilerin kardeşçe barış içerisinde yaşama kültürünün tüm Türkiye'ye örnek olması için çaba harcayacağını söyledi. Düzce'de ekonomik yaşamın canlandırılması için müteşebbisleri önünü açacağını dile getiren Yaman ülke siyasetinde de çözüm sürecine ilişkin gerekli tedbirlerin alınması noktasında elini taşın altına koyacağını vurguladı.

Parti binasında geniş bir katılımla aday adaylığını açıklayan Av. Teoman Yaman MHP'ye mensup olmaktan gurur duyduğunu dile getirerek "Ülkemizde uygulanan siyasetle insanların birlik ve beraberlikten koparıldığı, çatışma ortamına sokulduğu, ayrımcılık, nefret ötekileştirme siyaseti güdüldüğü, bölücülüğe çanak tutulduğu bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin göz göre göre ekonomik bir çöküntüye sürüklendiği, etnik milliyetçilik yapılarak, Türk Milliyetçiliği ve Atatürkçülüğün ayaklar altına alındığı bir dönemde tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelebilecek tek yapı Milliyetçi Hareket Partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücüler bu milletin bölünmez bütünlüğünün ve binyıllık kardeşliğin yegane savunucularıdır. Bu davanın bir parçası olmak benim için gurur kaynağıdır" dedi.

Yaman şöyle konuştu: "Biz şahısların değil de ülkenin önünü açacak yasları hukukçu olmamız hasebiyle çok daha iyi bir bilgi birikimiyle yasama tekniklerine uygun olarak yapacağız. Dürüst siyasetle hukukun üstünlüğünü sağlayacağız" dedi.

Düzce'deki kardeşlik anlayışını tüm Türkiye'ye yayacaklarını ifade ederek "Düzce'de ekonomik yaşamın canlandırılması için müteşebbisleri önünü açacağız. Eğitime, üniversiteye destek değil köstek olacağız. Düzcelilerin kardeşçe ve barış içinde yaşama kültürünün nasıl tüm ülkeye örnek olabileceğini anlatacağız. Düzcelilerin içeriğini bilmediği ve onaylamadığı bir çözüm sürecinin Düzcelilere ve MHP'ye rağmen uygulanamayacağını anlatacağız" diye konuştu.

Aday adaylığının açıklamasının ardından Teoman Yaman'ı ilk ailesi ve sonra kendisine destek verenler tebrik etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avukat Teoman Yaman, MHP'den Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement