Avrasya Ambalaj Fuarı'nda Naksan Plastik Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Avrasya Ambalaj Fuarı'nda Naksan Plastik Rüzgarı

Avrasya Ambalaj Fuarı\'nda Naksan Plastik Rüzgarı

Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik A.Ş. 20.Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı’na damgasını vurdu.

22.09.2014 11:55

Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik A.Ş. 20.Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'na damgasını vurdu.

Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Naksan Plastik A.Ş. modern standı ve gelişmiş teknolojilerle üretilen geniş ürün gamı ile fuarda adından en çok söz edilen marka oldu.

Avrupa'da her yıl düzenlenen fuarlar arasında ilk sırada yer alan,Türk ambalaj endüstrisinin, üretim gücünün ve teknolojik gelişiminin yanısıra tasarım becerilerinin de sergilendiği Avrasya Ambalaj Fuarı'nda, Naksan Plastik standı ziyaretçilerin gözdesi olurken, yenilikçi ürünleri ve sunumu ile de fuarda sektörün gurur kaynağı oldu.

Naksan PlastikYönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Naksan olarak geniş ürün gamını ve teknolojilerini tüketicilere daha iyi tanıtmak amacıyla fuar katılımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrasya Ambalaj Fuarı'nda Naksan Plastik Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement