Aü Spor Kulübü'nden Rektör Kurtcephe'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aü Spor Kulübü'nden Rektör Kurtcephe'ye Ziyaret

Aü Spor Kulübü\'nden Rektör Kurtcephe\'ye Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Spor Kulübü antrenör ve sporcuları, AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’yi makamında ziyaret etti.

13.05.2015 10:54

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Spor Kulübü antrenör ve sporcuları, AÜ Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından tescili yapılan ve federe kulüp olan Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü antrenör ve sporcuları, 2015 yılı içerisinde elde ettikleri tüm başarıları Rektör Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ile paylaştı.

Ziyarette konuşan Tenis İşletme Müdürü Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Turhan, "İki yıl önce faal ve federe olan kulübümüz 2015 Ocak ayı itibariyle Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü olarak toplamda 6 turnuvaya katılmıştır. Bu turnuvalarda bütün yaş gruplarında 10 yaş, 12 yaş, 14 yaş, 16 yaş ve büyükler kategorisinde sporcularımız mücadele etmiş ve başarılı sonuçlarla dönmüşlerdir. Katıldığımız 6 turnuvada sporcularımızdan 10 şampiyon ve 7 finalist olmuştur. Bir oyuncumuz ise Uluslararası Tenis Federasyonunun (ITF) düzenlediği profesyonel turnuvalarda 2. tur oynama başarısını göstermiştir" dedi.

Doç.Dr. Turhan, hedeflerinin 30 Mayıs'ta Mersin'de yapılacak olan Milli Takım seçmelerine en iyi şekilde hazırlanarak ve Milli Takım kadrosuna sporcu kazandırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Rektör Kurtcephe de spor kulübünün elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her alanda olduğu gibi spor alanında da bir çok başarıya imza atıyoruz. Gençlerimiz ard arda kupaları, madalyaları üniversitemize kazandırarak gururumuz oluyorlar"dedi.

Rektör Kurtcephe, sporculardan hedeflerini her zaman yüksek tutmalarını istedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Spor Kulübü'nden Rektör Kurtcephe'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement