Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Hisarcık'ta Atatürk İlkokulu öğrencileri, Dilden Gönüllere Şiir Dinletisi programıyla izleyicileri adeta şiire doyurdu.

08.06.2013 11:52  Güncelleme: 11:55

Kütahya'nın Hisarcık ilçesindeki Atatürk İlkokulu öğrencileri, Türkçe Öğretmenleri Yıldırım Gürakan yönetiminde hazırladıkları "Dilden Gönüllere Şiir Dinletisi" programıyla izleyicileri adeta şiire doyurdular.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programın açış konuşmasını Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Pelin Solak yaptı. Öğrencilerin her alanda başarılarını arttırmak, yeteneklerini ve farkındalıklarını ortaya çıkarmak için çalıştıklarına vurgu yapan Solak, "Bizim için her öğrenci bireysel bir değerdir. Bu değerleri işleyerek vatanına, milletine, ailesine faydalı bir nesil yetiştirmek için gayret ediyoruz. Sanata gönül vermiş öğrencilerimize alkışlarınızla vereceğiniz destek onların gayretlerine emeklerine bir ödül olacaktır" diye konuştu.

İlk olarak Nergis Dinç isimli öğrenci, "Gül ile bülbül" hikayesini seslendirdi. Onun ardından Elif Karataş, Yavuz Bülent Bakiler'in "Sen, sen, sen" adlı şiirini, Ayşe Uslu, Ali Uluraspa'nın "Sokak çocuğu" adlı şiirini, Eda Nimet Dursun," Annem" şiirini, Derya Fidan, Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun "Türküler dolusu" adlı şiirini, Tuğba Akpınar ve Meryem Bülbül, Atalay Demirci'nin "Bırakın bu numaraları" isimli şiirini, Osman Atasoy, Abdurrahim Karakoç'un "Mihriban" isimli şiirini, Vesile Çakır, Yavuz Bülent Bakiler'in "Garibin anası" isimli şiirini, Fatma Özaydın, "Orda bir çocuk, burada ben" isimli şiiri, son olarak ise Türkçe Öğretmeni Yıldırım Gürakan Necip Fazıl Kısakürek'in " Zindandan Mehmet'e mektup" şiirini seslendirerek izleyicileri adeta şiire doyurdular.

Ayrıca Müzik Öğretmeni Oğuzhan Kavukçu, çalıp söylediği türkülerle ve ona gitarıyla eşlik eden Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Turgay Subaşı da geceye ayrı bir renk kattılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk İlkokulu Öğrencilerinden Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement