Atakumlu Kursiyerlerin Gurur Günü - Son Dakika
Yerel

Atakumlu Kursiyerlerin Gurur Günü

Atakumlu Kursiyerlerin Gurur Günü

Atakum'un çeşitli mahallelerinde açılan halk eğitim kurslarına katılan kursiyerler tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

04.06.2013 18:36

Atakum'un çeşitli mahallelerinde açılan halk eğitim kurslarına katılan kursiyerler tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışına Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aksakal, Atakum İlçe Halk Eğitim Müdürü Hasan Tanrısever, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Kısa bir süre önce temelini attıkları Emek Park ile Atakumlu hanımların el emeği, göz nuru ile ürettikleri şeylerin teşhir ve satışına olanak sağlayacaklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bayanların el emeklerini bir sektör haline getrime sözüm vardı. Bunu tutacağım. Yıl bitmeden ürettiğiniz ürünlerin satışını yapabilecek bir mekana kavuşmuş olacaksınız" dedi.

Halk eğitimin verdiği eğitimi çok önemsediğini belirten Atakum Kaymakamı Salim Demir, "Aldığınız eğitimle ürettiğiniz ürünlerin orta ve uzun vadede ekonomik değere dönüşmesi gerekmektedir. Emek çok önemlidir. Bu kurslara olan ilgiyi de artıracaktır. Bunun için çeşitli projeler üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirilen sergide, yaklaşık bin kursiyerin resim, el sanatları, seramik, biçki-dikiş, cam boyama, mefruşat, takı kategorilerinde yaptıkları 3 bine yakın eseri sergilendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakumlu Kursiyerlerin Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement