ASÜ'de Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

ASÜ'de Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

ASÜ\'de Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Aksaray Üniversitesinde, yıl içinde çeşitli spor branşlarında başarı gösteren sporculara ve antrenörlere teşekkür belgesi düzenlenen törenle verildi.

03.06.2014 11:12  Güncelleme: 11:23

Aksaray Üniversitesi'nde (ASÜ), yıl içinde çeşitli spor branşlarında başarı gösteren sporculara ve antrenörlere "teşekkür belgesi" düzenlenen törenle verildi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, spor alanında elde edilen başarıların üniversiteyi ileri noktalara taşıdığını söyledi.

Üniversite bünyesinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndaki (BESYO),  pek çok takımın ülke çapında ve üniversitelerarası ligde dereceye girdiğini belirten Acar, "Bu sene büyük başarılara imza attık. Bu başarıların alınmasında sporcularımız kadar emeği geçen antrenörlerimizi de kutluyorum. Tüm branşlarda dereceye giren, madalya alan, üniversitemizin adını duyuran ve göğsümüzü kabartan sporcularımızı kutluyorum. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından başarılı sporcu ve antrenörlere teşekkür belgesi verildi.

Törene, ASÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, BESYO Müdürü Prof Dr. Özen Özboy Özbaş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ASÜ'de Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement